top of page

Dit vraag ik altijd vooraf...

Vind je naakt ook mooi? Ik wel, namelijk. Prachtig zelfs. Tijdens een zwangerschapsshoot kunnen we ook een moment nemen om jou en je prachtige zwangere buik met minder of zelfs geen kleren vast te leggen. Dit is zo puur. Ik doe dat heel graag. Ik vind echt elke zwangere vrouw prachtig. Je bent zo krachtig, de meest ultieme vrouwelijke vorm.


De schoonheid van het menselijk lichaam, vooral tijdens zo'n bijzondere periode als zwangerschap, is iets om te vieren en te koesteren. Het is een moment van puurheid, van verbinding met jezelf en met het nieuwe leven dat in je groeit. Het vastleggen van deze momenten zonder kleding kan een prachtige manier zijn om de kracht en de schoonheid van het vrouwelijk lichaam te vieren, zonder afleiding van stoffen.Als fotograaf heb ik het voorrecht gehad om talloze vrouwen te fotograferen tijdens hun zwangerschap, en elke keer weer raak ik geïnspireerd door hun kracht en schoonheid. Er is iets magisch aan de manier waarop het lichaam zich aanpast en verandert om nieuw leven te verwelkomen, en het vastleggen van deze transformatie is voor mij een ware passie.


Maar ik begrijp ook dat naaktfotografie niet voor iedereen is. Sommige vrouwen voelen zich comfortabeler en zelfverzekerder met kleding aan op de foto, en dat is helemaal oké. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt en dat de fotoshoot een positieve en memorabele ervaring voor je is.

Dus, ben jij ook voor meer naakt? Of ga je liever met kleding aan op de foto? Wat je voorkeur ook is, ik ben er om jouw zwangerschap op een manier vast te leggen die bij jou past. Laat me weten wat jouw wensen zijn, en laten we samen iets prachtigs creëren om te koesteren voor altijd.

Comments


Blijf op de hoogte
@picsby.puck

bottom of page